Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Morgen Media ontwikkelt online media. Dat doe ik door mij te verdiepen in uw product of dienst om zo met een passende oplossing te komen. Dus bent u toe aan een nieuwe website, huisstijl, poster, animatie of wilt u graag advies op maat? Laat u dan verassen door de veelzijdigheid van Morgen Media en neem vrijblijvend contact met mij op.

Websites

Vrijwel elk bedrijf, organisatie of vereniging heeft tegenwoordig een website. Deze dient als online visitekaartje en is in deze tijd onmisbaar.

Een website moet naast een mooie uitstraling een goede technische basis hebben. Ook moet een website feilloos functioneren op PC, tablet én smartphone. Daarnaast is het belangrijk dat de website eenvoudig te updaten is via een beheersysteem, ook wel een CMS systeem genoemd, zodat de website altijd actueel is én blijft. Voor deze zaken bent u bij Morgen Media aan het juiste adres!

Werkwijze
Na een eerste kennismaking vertaal ik uw wensen in een concept. En bij het formuleren van die wensen daag ik u uit om die wensen zo scherp mogelijk bij u en mij op het netvlies te krijgen. Daarbij maak ik gebruik van kennis uit opleiding, de praktijk en ervaring. Dat leidt tot een gezamenlijk concept dat vervolgens gevisualiseerd wordt in een ontwerp. Het ontwerp wordt gebouwd op basis van de laatste internettechnieken. Met het onderliggende beheersysteem kunt u uw website zelf invullen met teksten en afbeeldingen en up to date houden!

User experience design

Bij User Experience (UX) design staat de eindgebruiker centraal in het ontwerpproces. Deze moet uw (web)applicatie, website of app immers gaan gebruiken. Door de gebruiker centraal te stellen zal de gebruikerservaring verhogen waardoor de gebruiker zonder moeite gebruik kan maken van uw website of app!

Werkwijze

Na een kennismakingsgesprek bepaal ik samen met u de doelen die u wilt behalen met uw website of app. Op basis van deze doelen maak ik een ontwerpvoorstel dat ik ga testen met u of met door u aangewezen gebruikers. De testresultaten worden vervolgens verwerkt in het ontwerp. Dit proces kan enkele keren herhaald worden ter bevordering van het gebruikersgemak.